Bakkerij Renders

logo

Bakkerij Renders is sinds 1944 een ambachtelijk familiebedrijf te Eindhoven, gespecialiseerd in banket en verschillende soorten brood, broodjes en koekjes. Om meer gebruik te maken van de mogelijkheden van het web, heeft men besloten een al bestaande website te laten vervangen door een ander concept.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever / vormgeving:
Vormal Vormgeving & Visualisatie te Eindhoven
Talen:
xhtml, css, php
Oplevering:
Zomer 2008

De website van Bakkerij Renders werd met behulp van Vormal Vormgeving & Visualisatie in een nieuw jasje gestoken. Uiteindelijk werd het omzetten van het nieuw ontwerp naar html bij mij neergelegd. Voor deze website hoefde geen Content Management Systeem gemaakt te worden.

In samenwerking met Vormal werd de website omgezet naar semantische html, waarbij toegankelijk­heid en zoekmachinevriendelijkheid niet uit het oog verloren mocht worden. Als basis voor deze website is php gebruikt om enige onderhoud eenvoudig en flexibel te houden, waarbij een mogelijke overstap naar een CMS eenvoudig is. Voor deze website is dan ook gebruik gemaakt van de Apache module 'mod_rewrite'. Voorbereidingen en werkzaamheden voor deze opdracht zijn uitgevoerd op locatie in Eindhoven.