Ad Online

logo

Ad Online zet uw bedrijf op de kaart! Men heeft ruim tien jaar ervaring in het exploiteren van websites op het gebied van sport, cultuur en evenementen. Ad Online beschikt over een eigen studio waar onder meer banners gerealiseerd worden. Hoe? Dat zie je terug op hun website.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
LaagLand Media te Wolvega
Vormgeving:
LaagLand Media
Talen:
xhtml, css, js, php, mysql
Oplevering:
Lente 2011

Voor deze website is een nieuwsmodule en bannermodule op maat gemaakt. Middels de nieuwsmodule is men in staat om nieuwsgevingen of vacatures op de website te plaatsen, waarvan een verkorte weergave van de laatste berichten op de homepagina terug is te vinden. Het aantal laatste berichten alsmede ook de hoeveelheid tekst is door de beheerder zelf in te stellen.

Banners kunnen via het beheer worden samengesteld waarna ze aan een pagina gekoppeld kunnen worden. Een banner kan dus bestaan uit 1 maar ook 10 afbeeldingen. In eerste instantie werd de jQuery plugin cycle gebruikt, echter was de wens dat de banners onophoudelijk door zouden rouleren. Uiteindelijk is hiervoor jScroller2 gebruikt. Ook hiervoor geldt dat de gebruiker een banner in bepaalde mate kan configureren, zoals de snelheid waarmee hij beweegt, de richting waarop hij beweegt (links, rechts, boven, onder) en of de banners moeten pauzeren zodra een gebruiker er met de muiscursor op gaat staan.

Het CMS is daarnaast meegeleverd met een contactformulier en een sitemap module.