Zoeken op Blue 2 Blond

AVG Cloud Register

logo

AVG krijgt steeds meer awareness, maar niet altijd zijn er goede handvaten of goede manieren om te documenteren. De opties die er zijn, kennen een gebrek aan versiebeheer, samenwerking, uitbreidingen of zijn niet schaalbare of betaalbaar. AVG Cloud Register ontzorgt en neemt je bij de hand. Gebruik de tool om klaar te zijn voor de AVG, zodra de AP of recht op inzage zich aan dient.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Blue2Blond vormgeving: Blue2Blond / bootstrap talen: php, mysql, html, js, css
Oplevering:
Lente 2018

Bij de website hebben we page speed technieken ingezet om tot een optimale laadtijd als ook performance te komen. Hardware Acceleration is toegepast om animaties vlekkeloos te laten verlopen.

Onnodig JavaScript hebben we bovendien links laten liggen bij de realisatie. Alleen Bootstrap.js code is bijgevoegd, dat ook werkelijk gebruikt wordt. Denk aan dropdowns. Ook op gebied van afbeeldingen is geoptimaliseerd; er wordt gebruik gemaakt van lazy-loading, of zoveel mogelijk van CSS. Zo zijn de wolken die voorbij komen op de homepagina, middels CSS gerealiseerd.

Naast een groene 100% pagespeed score binnen Google's Page Speed Insights, zijn dus ook in her verlengde daarvan pagespeed en performance optimalisaties gedaan.