Rotterdam Port Intro matching

logo

Onder de noemer Rotterdam Port Intro krijgen HBO en WO studenten tijdens de meeloopdagen de mogelijkheid een dag mee te draaien binnen een bedrijf of organisatie in de Rotterdamse haven. Om successen in de haven te realiseren en te waarborgen is investering in de toekomst belangrijk. En, om studenten een goed beeld te geven van hun carrierekansen in de Rotterdamse Haven is een kijkje in deze 'keuken' natuurlijk wel zo prettig.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Oil4 + Jong Havenvereniging te Rotterdam
Talen:
xhtml, css, js, php, mysql
Oplevering:
Lente 2017

Rotterdam Port Intro is een initiatief van de Jong Havenvereniging in samenwerking met RDM Centre of Expertise en Hogeschool Rotterdam, waarbij studenten en bedrijven met elkaar gematched worden.

Om dit te bewerkstelligen, is een eerdere matching tool van onze hand in een nieuw jasje gestoken en middels Bootstrap opgetrokken, zodat tevens via een smartphone of tablet de match te maken is. De student als ook medewerker krijgen een bevestigings-mail, en vanuit de beheer-omgeving van de tool kan voor aftrap nog eens een herinnering de deur uit worden gedaan naar dezelfde studenten of medewerkers.