Zoeken op Blue 2 Blond

Hypotheek aanvraag systeem

logo

Financieel advies is niet gratis en hypotheek shoppen lijkt geen optie meer. Middels het 3 in 1 hypotheekadvies probeert hypotheek-aanvragen.nl hier verandering in te brengen op transparante wijze, waarbij je voor een vast bedrag, een offerte krijgt van drie aangesloten hypotheekadviseurs uit je buurt.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Hypotheek aanvragen te Zwanenburg
Talen:
php, mysql, html, css, javascript
Oplevering:
Herfst 2012

Voor deze toepassing heb ik een systeem mogen ontwikkeling, waarin adviesbureau's ingevoerd konden worden om vervolgens hypotheek aanvragen toegekend te krijgen. Dit gebeurde op basis van de afstand tussen de aanvrager en het adviesbureau. Een aanvraag werd beoordeeld en op een vervolgscherm werden adviesbureau's in de buurt getoond, die vervolgens door de beoordeler gekoppeld kunnen worden aan de aanvraag.

De adviseur of adviesbureau kan op hun beurt de aanvraag accepteren of afleggen, waarna de eindklant het beslissend eindoordeel geeft. Hierna wordt een aanvraag definitief gekoppeld aan de betreffende adviseur, waarbij de klant naderhand de verschillende stappen kan beoordelen. Bijvoorbeeld:

  • werd er steeds tijdig en kundig gereageerd door de adviseur;
  • was de adviseur betrouwbaar en werden afspraken nagekomen;
  • was het contact goed en beveel je de adviseur aan;

Op basis van de uitslagen, onstonden zogenaamde rapportcijfers, die de tijdens de eerste keuring van aanvragen door beoordelers, meegenomen konden worden bij het toekennen van de aanvraag aan adviseurs.