Zoeken op Blue 2 Blond

Rijexamen doe je zo

logo

De website rijexamendoejezo.nl bevat praktische informatie voor mensen die hun rijbewijs willen halen, op het punt staan hun rijexamen te doen of extra lesmateriaal willen afnemen. Dit kan onder meer door via sms betaling, waarbij je met de mobiele telefoon in de hand, direct toegang hebt tot het aangeboden materiaal.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Comfortweb te Houten
Talen:
xhtml, css, php
Oplevering:
Winter 2008

Naast DialXs, is er in een ander stadium tevens iDeal geimplementeerd, zodat men middels bankbetaling direct vanuit de browser toegang kon krijgen tot het lesmateriaal. Ook bestelformulieren zijn gebruikersvriendelijker opgezet.

Naast rijexamendoejezo.nl, is vanuit ComfortWeb ook aan andere websites onderhoud uitgevoerd. De website autorijschoolan.nl is voorzien van een spam-vrij webformulier, waarbij het emailbericht voorzien wordt van een nette reply-to header, zodat de ontvanger direct naar de aanvrager kan (be)antwoorden, een klacht was dat een voormalig formulier dit niet ondersteunde. Verder is schonenburg.nl voorzien van een zogenaamde stand-alone bel-mij-terug script/formulier.