Navigatie

Voetbalvereniging Titan Maatwerk CMS

In juni 2010 besloot het bestuur van de voetbalvereniging dat het tijd was voor een website, waarop doprsgenoten, leden en bezoekers eenvoudiger in staat moest zijn informatie omtrent elftallen, trainingen et cetera, te vinden. Hiervoor werd bij mij aangeklopt, waarna ik een semantisch opgezette website mocht realiseren.
Opdrachtgever:
vv Titan
Vormgeving:
VV Titan
Talen:
html, css, javascript, php, mysql, XML
Oplevering:
Lente 2011
Website / url:
Voetbalvereniging Titan
Voetbalvereniging Titan

Middels de mogelijkheid voor shortcuts om iframes en dergelijke te publiceren, was men zelf in staat om bijvoorbeeld de eigen veelgebruikte teletekst-pagina in te voegen binnen hun website. Ook een eigen Twitter-feed, erg belangrijk vanwege het jaarlijkse drukbezochte protos weering zaalvoetbaltoernooi, kon men zelf invoegen.

Daarnaast kwam Titan zelf met het idee, om naast pagina's te kunnen voorzien van teksten, om de mogelijkheid te hebben aan elke pagina nieuwsbericht te hangen. Zo konden bezoekers altijd zien hoe up-to-date informatie was, maar bovenal kon men dan zelf de volgorde van berichten aansturen en een bericht weer bovenaan laten verschijnen.

Voor bezoekers, kan men via de contactpagina een routebeschrijving naar de club verkrijgen. Teamdata, dus standen, uitlsagen per elftal, wordt opgehaald vanuit senioren.voetbal.nl.