Navigatie

ParkeerMatch Webapplicaties

Een parkeerplek over en bijverdienen? Dat kan door de concurrentie aan te gaan met gemeenten en garages. Je bent tevens direct maatschappelijk verantwoord bezig!
Opdrachtgever:
Oil4 Communication te Rotterdam
Vormgeving:
DenieuweVORM te Vlissingen
Talen:
xhtml, css, js, php, mysql
Oplevering:
Winter 2013
Website / url:
ParkeerMatch
ParkeerMatch

Via ParkeerMatch kunnen mensen hun particuliere parkeerplaats ter beschikking stellen als ook zelf zoeken naar beschikbare parkeerplekken. Middels deze dienst probeert Shashi een gat in de markt te vinden binnen de Randstad en wie weet binnenkort ook andere plaatsen.

Leden kunnen beschikbare dagen aangeven, boekingen goedkeuren of terugkijken. Bevestigingsdocumenten in de vorm van een PDF worden automatisch gegenereerd en via de website kan contact met elkaar worden opgenomen.

Bekijk overige HTML to PDF voorbeelden

Voor mensen die willen huren, bestaat de mogelijkheid om te zoeken, waarbij resultaten op straal weergegeven worden. Wil je naar de Arena of de Kuip, zonder lang te moeten zoeken, dan kan dit een ideale oplossing zijn. Eventuele aanknooppunten of bedrijvigheid worden ook getoond, zoals (metro/trein) stations, bibliotheken of bioscopen, restaurants of café et cetera.
Parkeerplaatsen kunnen tevens beoordeeld worden door de huurders om te waarborgen dat verhuurders goede omschrijvingen van hun parkeerplekken publiceren.

Om betalingen mogelijk te maken, is Qantani geimplementeerd.