Navigatie

Contzé & Partners Maatwerk CMS

Contzé & Partners is een financieel adviesbureau, opgericht in 2001. De doelstelling die men destijds voor ogen hadd, is sindsdien niet veranderd. Zij willen hun relaties op een zodanige wijze bedienen dat sprake is van een toegevoegde waarde en ondersteuning waar u als ondernemer / investeerder ook daadwerkelijk behoefte aan heeft.
Opdrachtgever:
Oil4 Communication te Rotterdam
Vormgeving:
Dare to Design te Rotterdam
Talen:
xhtml, css, js, php, mysql
Oplevering:
Herfst 2011
Website / url:
Contzé & Partners
Contzé & Partners

Het CMS dat voor deze nieuwe website gerealiseerd is, bevat een talenmodule waarmee teksten in een oneindig aantal talen gepubliceerd kan worden. Tevens kunnen pagina's uit verschillende talen aan elkaar gekoppeld worden, zodat er naar de juiste pagina verwezen wordt als bezoekers op de website van taal veranderen.
Via het CMS bestaat de mogelijkheid om achtergrondafbeeldingen toe te voegen en templates toe te kennen aan pagina's. De home-pagina heeft bijvoorbeeld een afwijkende indeling van vervolgpagina's, die op hun beurt twee varianten kent. Indien er kaderblokken via het CMS zijn toegekend aan een pagina, zal het CMS aan de rechterkant een afsplitsing tonen.

De website bevat daarnaast een nieuwsmodule en uitklapnavigatie. Elk CMS bevat de mogelijkheid om subpagina's toe te voegen, in dit geval moest dit worden omgezet in een 3-niveau's tellende navigatie.