Navigatie

Van Rooy Van Kessel Advocaten Maatwerk CMS

Van Rooy | Van Kessel Advocaten voert een algemene rechtspraktijk voor zowel ondernemers als particulieren. Hun kantoor koppelt het enthousiasme en de dynamiek van een jonge onderneming aan een jarenlange praktijkervaring. Van Rooy | Van Kessel Advocaten is zakelijk, open, transparant, direct, doelgericht en snel. Zij vechten voor uw rechten, met het oog op een samenwerking voor de lange termijn.
Opdrachtgever / vormgeving:
Animo Reclame te Tilburg
Talen:
xhtml, css, php, mysql
Oplevering:
Herfst 2011
Website / url:
Van Rooy Van Kessel Advocaten
Van Rooy Van Kessel Advocaten

De oude website voor deze advocatenkantoor was opgebouwd uit flash. Men wilde overstappen op een website van deze tijd, welke ontworpen en begeleid is door Animo Reclame te Tilburg.

Het CMS achter deze informatieve website geeft de mogelijkheid pagina's of subpagina's te publiceren en deze tevens aan de navigatie te hangen. Per pagina is er de mogelijkheid om de gegevens-kader die links uitgelijnd zijn, te wijzigen. Dit geldt tevens voor de zogenaamde header afbeeldingen welke onder de navigatie verschijnt. Standaard wordt voor elke nieuwe pagina, indien geen afbeelding of kader is toegekend, de instellingen van de homepagina overgenomen.

Er is tevens een beknopte advocaten-module aanwezig die ervoor zorgt dat subpagina's van de advocatenpagina, automatisch op de advocaten-pagina in tabulaire vorm weergegeven worden met afbeelding en naam van de betreffende advocaat.