Zoeken op Blue 2 Blond
logo

Waardemanagers

Waardemanagers wil verandering brengen in het feit dat er te veel gesproken wordt over innovatie en te weinig ondernomen om de concurrentiekracht van bedrijven daadwerkelijk te versterken. Men wil dit doen door een nieuwe beroepsgroep op te leiden en te begeleiden bij hun eerste schreden in het vakgebied waardemanagement. Op de website van Waardemanagers is informatie over de opleiding te vinden en zijn praktijk cases in te zien.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Waardemanagers te IJsselstein
Vormgeving:
Fantasma Media te Hoofddorp
Talen:
php, mysql, xhtml, css, javascript
Oplevering:
Lente 2011

Deze strak ontworpen informatieve website had ontwerptechnisch enkele interessante punten. Vanuit het CMS moet er bijvoorbeeld de mogelijkheid zijn om achtergrondafbeeldingen toe te kunnen voegen aan de verschillende pagina's en daarnaast diende de footer ingedeeld te kunnen worden in drie kolommen. Uiteraard bij voorkeur zonder gebruik te maken van tabellen.

Dit is uiteindelijk via een herkenningspunt ingebouwd in het CMS in combinatie met CSS opgelost waardoor de beheerder zich niet bezig hoeft te houden met de opmaak bij het verzorgen van de teksten en links.

Daarnaast is de website voorzien van een AddThis mogelijkheid die per pagina aangezet kan worden en het toevoegen van nieuwe kaders die links van de pagina uitgelijnd worden.