Navigatie

Scene B.V. Maatwerk CMS

Scene is een kledingzaak in het zuiden van het land, die naast hun hoofdfiliaal in Waalwijk, ook kledingwinkels heeft in Oosterhout, Den Bosch en Uden. Bij Scene kun je terecht voor merkkleding als Supertrash, Stenim, Diesel, Replay en meer. Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Scene!
Opdrachtgever / vormgeving:
Vormal Vormgeving & Visualisatie te Eindhoven
Talen:
xhtml, css, javascript, php
Oplevering:
Herfst 2010
Website / url:
Scene B.V.
Scene B.V.

Op de website van Scene vind je onder andere wastips en informatie over de klantenpas die bij Scene verkregen kan worden. Uiteraard zijn er ook de adresgegevens en openingstijden van de verschillende winkels te vinden.

Daarnaast is de website voorzien van een nieuwsbriefmodule en een eenvoudige vacaturemodule. Op de homepagina is met behulp van de jQuery Cycle plugin een bewegende banner gerealiseerd, deze kan door de beheerders van de website voorzien worden van nieuwe afbeeldingen, bijvoorbeeld seizoensafhankelijk. Behalve deze banners, kan ook het kleurenschema en achtergrond van de website aangepast worden per seizoen, aangezien de website door Vormal is opgeleverd met meerdere templates, die via het CMS geactiveerd kunnen worden.