Zoeken op Blue 2 Blond
logo

Wiechers Wonen #2

Wiechers Wonen streeft ernaar om de meest succesvolle, aansprekende en innovatieve woonwinkel in de regio Drenthe en Overijssel te zijn met betrokken en professionele medewerkers die zorgen voor de hoogste klanttevredenheid. Dat dit lukt, bewijzen de klantreacties. De nieuwste SEO en performance geoptimaliseerde website uit 2018, tref je hier

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Spider Webservices te Assen
Vormgeving:
MediaCT
Talen:
html, css, javascript, php, mysql
Oplevering:
Herfst 2010

Na de verbouwing van de locatie te Dwingeloo, was ook de website aan de beurt. De oude Wiechers Wonen website bood geen goede mogelijkheden voor uitbreidingen. Voor een herontwerp heeft men MediaCT te Groningen ingeschakeld om de website in een nieuw jasje te steken. De technische kant van de herbouw mocht ik voor mijn rekening nemen, waarbij ik rekening heb gehouden met zoekmachine optimalisatie door aandacht te besteden aan de toegankelijkheid en redirects voor de nieuwe url's.

In de nieuwe website zitten opties als zogenaamde slide-banners, waarbij ik gebruik heb gemaakt van de jQuery Cycle plugin, fotomodules (waarvoor Shadowbox is gebruikt) en een nieuws en trends pagina. Daarnaast is er veel aandacht uitgegaan naar de bouw voor de merken en collectie modules en de url opzet van de verschillende pagina's, waarbij gebruik is gemaakt van de canonical link tag om duplicate content te voorkomen.

Om artikelen eenvoudig door te sturen of te bookmarken, is gebruik gemaakt van de AddThis bookmarkin & sharing service.