Zoeken op Blue 2 Blond

Taxpertise

logo

Je wilt je zaken op een prettige en effectieve manier regelen, tegen een goede prijs. Bovendien wil je complete duidelijkheid over wat je dan kunt verwachten. Je wilt vrijheid bijvoorbeeld, geen zorgen over je aangifte, een nuttig fiscaal advies en iemand bij wie je met al je vragen terecht kunt. Zoek je dat?

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Oil4 Communication
Vormgeving:
Nuiten Creatie
Talen:
xhtml, css, js, php, mysql
Oplevering:
Zomer 2010

Elke ondernemer of onderneming heeft behoefte aan advies op maat en dat is de reden dat Eric Taxpertise opzette: een platform waar men advies op maat aan kan laten meten om vervolgens het gewenste abonnement direct te bestellen.

Voor de programmering zaten er addertjes onder het gras, enkele pakketten kunnen namelijk gratis zijn en er is verschil in prijs tussen de selecteerbare modules. Hier moest zowel in JavaScript (voor real-time berekening van de pakket-prijs) als server side (PHP) een oplossing voor worden geschreven, alhoewel uiteindelijk de analyse hetzelfde blijft in beide talen.

Naast de abonnementenmodule, wat het hart van de website is, is er vanuit het CMS ook de mogelijkheid om de navigatie aan te passen, abonnementprijzen te wijzigen, nieuwsberichten te publiceren en website headers te uploaden en te kiezen per pagina.