Zoeken op Blue 2 Blond

Relifo Reproductie BV

logo

Relifo Reproductie BV vindt zijn oorsprong in 1958 in Rotterdam. Relifo is dan ook een echt familiebedrijf van de oude stempel. Men begon met lichtdrukken met behulp van ammoniak, inmiddels doet Relifo onder meer aan plotten, printen, kopieren en scannen, van A5 tot A0 en groter middels de tegenwoordige hypermoderne laserprinters. Relifo mag dan een bedrijf van de oude stempel zijn, ze gaan duidelijk met de tijd mee. Dat ziet men niet enkel terug in de gebruikte apparatuur, ook een website diende opgezet te worden, waar klanten terecht konden om projecten te starten en bestanden door te sturen.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Oil4 Communication
Talen:
xhtml, css, js, php, mysql
Oplevering:
Winter 2009

Men kan zich via de website van Relifo registreren, waarna een beheerder het bedrijfsaccount kan activeren. Eenmaal geactiveerd, kan men via het extranet accounts voor collega's aanmaken. Het doel van het extranet is om projecten te starten en bonnen toe te voegen aan een project. Hierbij kan één bon meerdere bestanden bevatten, waarbij enkele eigenschappen waaronder formaat, kleur en aantal, meegegeven kunnen worden.

In de backend van het CMS is het voor beheerders mogelijk om de bonnen in te zien, prijzen toe te kennen en excel documenten op te vragen. Per bon kan men met één druk op de knop een excel document laten genereren en opslaan. Hierbij is gebruik gemaakt van de PHP Pear class Spreadsheet_Excel_Writer. Enkele bon- & projecteigenschappen en de bestanden per bon worden in het excel document verwerkt, waarna automatisch formules in het document worden ingevoegd, welke het subtotaalprijs, btw-bedrag en uiteindelijk bedrag berekent.