Zoeken op Blue 2 Blond

Uitvaartverzekering berekenen

logo

Men kan op de website uitvaartverzekering-berekenen.nl terecht voor informatie over uitvaartverzekeringen en natuurlijk om verschillende uitvaartverzekeringen te vergelijken. Via de uitvaartcalculator kan men zelf de gewenste mogelijkheden voor een uitvaartpakket samenstellen, het bedrag dat als resultaat uit de calculator rolt, wordt uiteindelijk meegenomen in de uitvaart rekenmodule. Hierbij is er een online mogelijkheid om een uitvaartverzekering aan te vragen. Net als de rekenmodule is ook deze website bij Hypotheek-aanvragen.nl op kantoor te Zwanenburg opgezet.

Lees verder Bezoek website
Opdrachtgever:
Hypotheek-aanvragen.nl te Zwanenburg
Talen:
xhtml, css, javascript, php
Oplevering:
Lente 2009
Het betreft hier een statische website. Door de kredietcrisis heerst er vooral concurrentie op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Vandaar dat het een vereiste was dat deze website semantisch en ook vrij van zoekmachine blokkades opgeleverd zou worden om goed te kunnen scoren in de zoekmachines. Primair doel van de website is om personen die op zoek zijn naar uitvaartverzekeringen, de mogelijkheid te bieden verschillende maatschappijen met elkaar te vergelijken op basis van de maandelijkse premie, totale inleg en koopsom. Omdat geen enkel persoon en dus uitvaartverzekering hetzelfde hoeft te zijn, kan op basis van die vergelijking een advies worden aangevraagd via de website.

Voor de wisselende banners is gebruik gemaakt van javascript, voor enige dynamiek (om bijvoorbeeld eenvoudig scripts toe te passen) is er gebruik gemaakt van php om de html-pagina's te behandelen als zogenaamde templates.

De uitvaart-berekenmodule is los van deze website gerealiseerd. De website is uiteindelijk als omhulsel voor de berekenmodule opgezet en opgeleverd. De uitvaartcalculator en aanvraagformulier zijn als modules voor de website opgezet.