Zoeken op Blue 2 Blond

Eeyh.nl verder als Blue 2 Blond

Vanwege de groei die Eeyh.nl als zelfstandige onderneming de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, heb ik besloten een andere naam voor het bedrijf te gaan voeren. De lancering hiervan zal gepaard gaan met een geheel vernieuwde website en een aanbod voor een nieuw CMS.
Er zijn enkele redenen die ten grondslag liggen aan de naamswijziging van Eeyh.nl naar Blue 2 Blond. In zijn totaliteit heeft het 3 weken geduurd voordat er een geschikte naam was gevonden om de activiteiten als freelance PHP programmeur mee voort te zetten en ook in de nabije toekomst zal er nog zorg voor moeten worden gedragen dat deze naam juist wordt doorgevoerd.

In de beginjaren dat ik als front- en backend PHP developer actief was, kwam ik al vrij snel in contact met bedrijven welke Content Management Systemen in wilden zetten voor websites van hun klanten. Vanaf medio 2006 was ik dan ook enkel nog actief in de Business to Business markt.
Verder hebben de werkzaamheden zich verspreid binnen de webontwikkeling branche. Niet alleen Content Management Systemen werden op maat gemaakt, ook in PHP geprogrammeerde bedrijfsapplicaties werden vaker gerealiseerd.

Tijd voor een naamsverandering vond ikzelf. Middels een andere naam wil ik me meer profileren als een transparant zelfstandig ondernemer en ook hoop ik actief te kunnen blijven in de B2B markt om toegankelijke websites te kunnen leveren voor het MKB. De naam is uiteindelijk Blue 2 Blond (B2B) geworden, waarbij Blue de techniek representateert en Blond voor de gebruiker van de webapplicatie staat. Kort omschreven lever ik techniek in de vorm van software voor de gemiddelde computergebruiker, dus Blue 2 Blond.

Daarnaast stelt deze naam mij in staat producten uit te brengen waaraan de bedrijfsnaam direct gekoppeld kan worden. Het eerste product welke gelijk gelanceerd is met de nieuwe naam, is het Blue2 CMS.

Laat ons weten wat je hiervan vindt!

  • Houd reacties relevant aan het onderwerp en wees redelijk en billijk naar anderen. Houd je bij het plaatsen van een reactie aan de Nederlandse wet.
  • Uw emailadres zal enkel gebruikt worden om u, indien aangegeven, op de hoogte te houden van nieuwe reacties op dit bericht.
  • Indien u er voor kiest uw emailadres weer te geven, zal deze voor bots onleesbaarder worden gemaakt.