Zoeken op Blue 2 Blond

Vacature frontend developer: CSS en pagespeed purist

Wegens gretig aftrek van ons Lightbolt CMS zijn we op zoek naar Frontend (CSS) puristen. De rek is er onder de motorkap uit, met website responsetijden van 0.0015 of zelfs 0.0005 seconden. Heb jij als frontender tevens oog voor semantiek en toegankelijkheid? Met passie voor frontend optimalisatie en pagespeed, zet jij de punten op de spreekwoordelijke i voor websites die uit onze bus rollen.

Functie eisen Frontend developer

Pluspunten indien je bekend ben met:

Ben je niet bekend met bovenstaand? Wij nemen je -indien geïnteresseerd in pagespeed- graag part- of fulltime bij de hand voor persoonlijke ontwikkeling, in ruil voor pixel perfecte slice resultaten voor onze opdrachtgevers.

Geen frontender? Geen punt! Met AVG compliant kilometer-tools voor Nuon Sales Force, helpdesk tool voor Booking.com en EHBO cursisten tool, bieden we daarnaast uitdaging voor backend developers.

Wat bieden wij?

Blue 2 Blond biedt een extensieve leeromgeving omtrent de frontend webwereld. Dit bieden wij naast een leuke werkomgeving met medior en senior frontend en backend developers, als ook een (Walburg)huys vol pioniers op gebied van ontwerp, marketing, copywriting en communicatie. Veel collega's dus, en dat direct aan de Grote Markt in hartje Groningen.

Niet full-time beschikbaar? Geen punt. Als part-timer bieden we je de mogelijkheid om je eigen uren in te plannen. Als student of freelancer geeft dit je de flexibiliteit om naast je studie of werk opdrachten te realiseren en tegelijkertijd bij te leren.

Je zult veelal zelfstandig werken, alhoewel we strikt toekijken op bovengenoemde punten. Naast de nodige ervaring die je op doet en kennis die we je bijschaven, geeft dit je de mogelijkheid een eventuele portfolio op te bouwen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Indien met bovenstaande vacature je interesse gewekt is, vragen we jou je CV met motivatie op te sturen naar info@blue2blond.nl. Een eventuele reeds aangelegde portfolio zien we graag tegemoet. Voor vragen kun je onder andere telefonisch contact opnemen via 06-40563689.