Zoeken op Blue 2 Blond

Freelance werkzaamheden in de regio Zwolle

Alhoewel er geen directe opdrachtgevers uit Zwolle of Overijssel komen, heb ik als freelance PHP programmeur wel websites voorzien van Content Management Systemen voor klanten binnen mijn netwerk uit onder meer Overijssel. Daarnaast dient Zwolle als tussenstation voor reizen naar Groningen.

Na voor een bepaalde periode in Haarlem als programmeur gewoond te hebben, heb ik me per februari 2010 in de stad Groningen als programmeur gevestigd.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

zwolle grote markt

Meer over Zwolle: