Navigatie

Freelance werkzaamheden in de regio Tilburg

Via verschillende freelance-portalen heb ik mijn netwerk uit kunnen breiden. Zo ook naar Tilburg, Noord Brabant. Naast Eindhoven ben ik als freelance PHP programmeur ook in Tilburg te vinden geweest, waar inmiddels meerdere opdrachtbesprekingen plaats hebben gevonden.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

tilburg st. jozefkerk

Meer over Tilburg:

Vrijblijvend informatie aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend middels onderstaand formulier informatie aanvragen over de mogelijkheden, wat ik voor u kan betekenen en hoe ik als freelancer te werk ga. U kunt er tevens voor kiezen verder te navigeren, u heeft dan de mogelijkheid om gebruik te maken van het contactformulier of om uw telefoonnummer achter te laten.