Zoeken op Blue 2 Blond

Freelance werkzaamheden in de regio Rotterdam

Voor een bedrijf uit Schiedam, Zuid Holland, heb ik op freelance basis werkzaamheden uitgevoerd. Dit gebeurde niet op locatie. De opdrachtbesprekingen werden wel binnen het bedrijf zelf uitgevoerd.

Dit werkverband kwam tot stand toen ik me nog gevestigd had in Noord Nederland. Inmiddels heb ik me gevestigd in Haarlem. De Randstad, waaronder Rotterdam, zijn voor mij nu dan ook beter bereikbaar als freelance PHP programmeur.

Daarnaast heb ik opdrachten uitgevoerd voor klanten uit mijn netwerk uit de omgeving van Rotterdam, zoals Barendrecht en Spijkenisse, allen in de Randstad, Zuid Holland.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

rotterdam erasmusbrug

Meer over Rotterdam: