Zoeken op Blue 2 Blond

Freelance werkzaamheden in de regio Groningen

Al in het eerste jaar van oprichting (2005) wist ik mijn netwerk uit te breiden. Toen vond deze uitbreiding nog plaats in het noorden van Nederland. Hieronder vielen steden als Assen en Groningen.

Zo heb ik bijvoorbeeld eind 2008 als freelance PHP programmeur langere periode voor een bedrijf uit de stad Groningen gewerkt. Werkzaamheden aan verschillende websites werden binnen het bedrijf zelf te Groningen uitgevoerd. Sinds februari 2010 heb ik me als freelance programmeur voor onbepaalde tijd weer in de stad Groningen gevestigd, in de gelijknamige provincie Groningen.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

groningen martinitoren en grote markt

Meer over Groningen: