Zoeken op Blue 2 Blond

Freelance werkzaamheden in de regio Eindhoven

Door mijn stageperiode heb ik de stad Eindhoven leren kennen. Hier heb ik me uiteindelijk ook voor bepaalde tijd gevestigd. In die periode heb ik bedrijven uit Noord Brabant en met name Eindhoven leren kennen waarvoor ik ook nu nog als freelance PHP programmeur opdrachten uitvoer. Sinds februari 2010 heb ik me gevestigd in Groningen.

Met regelmaat ben ik nog in Eindhoven te vinden voor opdrachtbesprekingen, om op locatie opdrachten uit te voeren of gewoonweg om de laatste ontwikkelingen op webgebied te bespreken en te netwerken. Naast Eindhoven doe ik in Noord-Brabant ook Tilburg en Den Bosch sporadisch tot vaak aan.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

eindhoven terras

Meer over Eindhoven: