Navigatie

Freelance werkzaamheden in de regio Den Bosch

Den Bosch dient als tussenstation wanneer ik voor opdrachtbesprekingen in plaatsen als Eindhoven of Tilburg moet zijn.

Naast Noord Oost Nederland en de Randstad is Noord-Brabant een van de meest actieve gebieden. Alhoewel ik geen directe klanten uit Den Bosch heb, doe ik als freelance PHP programmeur Den Bosch vaak aan per openbaar vervoer.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

den bosch grote markt

Meer over Den Bosch:

Vrijblijvend informatie aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend middels onderstaand formulier informatie aanvragen over de mogelijkheden, wat ik voor u kan betekenen en hoe ik als freelancer te werk ga. U kunt er tevens voor kiezen verder te navigeren, u heeft dan de mogelijkheid om gebruik te maken van het contactformulier of om uw telefoonnummer achter te laten.