Zoeken op Blue 2 Blond

Freelance werkzaamheden in de regio Assen

Ten tijde van de oprichting van mijn bedrijf, was ik voornamelijk actief in het Noord Oosten van Nederland, met name Drenthe. Vanuit de gemeente Emmen voerde ik op freelance basis opdrachten uit voor bedrijven uit het dorp Emmen, maar ook over de grens naar de provincie Groningen. Al snel breidde zich dit uit naar steden als Assen en Groningen met plaatsen als Zuidlaren en Veendam. Door een verhuizing naar Haarlem heb ik mijn netwerk nog meer uit kunnen breiden naar de Randstad.
Inmiddels heb ik me per februari 2010 als freelance programmeur voor onbepaalde tijd weer in de stad Groningen gevestigd.

Het voornaamste bedrijf uit Assen waarvoor ik als freelance PHP programmeur nog op regelmate basis websites of zelfs web applicaties opzet, is Spider Webservices en JVD Media.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

assen drents museum

Meer over Assen: