Zoeken op Blue 2 Blond

Freelance werkzaamheden in de regio Amersfoort

In 2005, het jaar waarin ik me ingeschreven heb bij de Kamer van Koophandel, was ik vooral actief in de noordelijke regio's, waaronder Emmen, Assen en Groningen. Dit breidde zich al snel uit in een lijn naar Zwolle, Amersfoort en Utrecht. Daarbij heb ik in direct verband als freelance PHP programmeur websites opgezet voor bedrijven uit de regio Amersfoort, naast de Randstad, Brabant en Groningen. Via directe opdrachtgevers heb ik op freelance basis websites Content Management Systemen geprogrammeerd voor hun klanten die uit Amersfoort kwamen.

Met enige regelmaat reis ik per openbaar vervoer of met de auto via Amersfoort: Tegenwoordig woon en werk ik in Groningen na voor onbepaalde tijd in Haarlem gewoond te hebben, oorsponkelijk ben ik echter opgegroeid in de gemeente Emmen.

Freelance diensten

Als freelance PHP programmeur lever ik websites, webshops of andere webapplicaties op maat. In de praktijk leggen voornamelijk grafische ontwerpbureau's de technische realisatie van een website, van html-prototype tot uiteindelijk CMS oplevering, bij mij neer. Andere type opdrachten zoals marktspecifieke applicaties als rekenmodules of helpdesksystemen zijn hierbij geen uitzondering. Werkzaamheden kunnen hierbij in overleg op locatie worden uitgevoerd. U treft op mijn website een overzicht van de voornaamste diensten die ik lever als freelance PHP programmeur.

amersfoort koppelpoort

Meer over Amersfoort: