Zoeken op Blue 2 Blond

Op zoek naar een freelance PHP programmeur?

Als freelance PHP programmeur ben ik vrijwel in heel Nederland actief. Hierbij houd ik opdrachtbesprekingen op locatie bij bedrijven en worden ook de eigenlijke werkzaamheden op freelance basis op locatie uitgevoerd. Dit heeft mij in steden als Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht gebracht. Tegenwoordig ben ik het meest actief in noord-oost Nederland, de Randstad en Noord-Brabant. Ook in andere steden en provincies, zoals Gelderland en Overijssel, ben ik actief als freelance PHP programmeur.

Of u nou op zoek bent naar een freelance programmeur voor de ontwikkeling van maatwerk websites voor het MKB/B2B markt, database ontwikkeling of frontend developer, voor vrijwel de meeste webgerelateerde technische oplossingen kunt u bij mij terecht. Als freelancer bied ik dan ook mijn diensten aan als webontwikkeling, zoekmachine optimalisatie, frontend development/slicing & basing, cursussen & presentaties en ook website advies.

Samenwerkingsverband

Ook wanneer u op zoek bent naar een freelance programmeur voor een samenwerkingsverband, kunt u mij benaderen. Tegenwoordig werk ik voornamelijk voor bureau's die de technische realisatie bij mij neerleggen. Samenwerking en deadlines zijn mij om die reden dan ook niet onbekend.