Zoeken op Blue 2 Blond

Cursussen en presentaties

Voor kleine tot grotere groepen geef ik webcursussen op locatie, onder andere over webtalen maar ook specifiek over on-site zoekmachine optimalisatie, semantiek, gelaagd bouwen en toegankelijkheid.

In het verleden heb ik cursussen gegeven aan ondernemers over gelaagd bouwen en de kosten en baten, voor scholen onder andere over uiteenlopende webtalen en semantische html plus de voordelen die daarmee behaald worden.

De volgende cursussen kunnen apart maar ook in combinatie verzorgd worden met andere cursussen of presentatie verzorgd worden.
Tijdens cursussen of na presentaties is er ruimte om te discussieren over standpunten binnen het onderwerp. Afhankelijk van de groepsgrootte, kan er bij bepaalde cursussen een extra begeleider verzorgd worden.
Kosten zijn voornamelijk afhankelijk van de wensen voor de cursus of presentatie, de groepsgrootte en tijdsbestek (bijvoorbeeld een halve, hele of meerdere dagen). Voor meer informatie kunt u contact met me opnemen via 06-21615721, via het online contactformulier of u kunt gebruik maken van de informatie aanvraagformulier dat u onder de cursusomschrijvingen vindt.

Lees meer over: