Zoeken op Blue 2 Blond

Content Management Systemen voor de B2B markt

Content Management Systeem Let op: Doordat ik nagenoeg sinds begin oprichting enkel vraag krijg voor maatwerk, zijn de kant en klare pakketten niet meer doorontwikkeld.
Lees daarom de up-to-date informatie over het gebruiksvriendelijk CMS of neem contact op.
Welk CMS past bij uw onderneming? Blue 2 Blond biedt CMS pakketten aan binnen de Business to Business en dus MKB markt. Deze verschillende pakketten zijn geschikt voor zowel eenmanszaken als grote ondernemingen en voor minder complexe websites tot websites die meer naar de hand van het bedrijf gezet kan worden en meer interactief dient te zijn.

Deze pakketten maken het mogelijk om direct en onafhankelijk van andere partijen een website te voorzien van inhoud en informatie, zonder terugkerende licentie- of abonnementskosten. Ook wanneer u reeds een bestaande website heeft, kan deze met zorg omgezet worden tot een dynamische website waarbij u in de toekomst gebruik kunt maken van een CMS.

Blue2 Small Business CMS

De Small Business CMS stelt u in staat een website over uw bedrijf te publiceren, waarbij het aantal pagina's beperkt zal blijven en er weinig medewerkers binnen uw bedrijf verantwoordelijk zullen zijn voor de content van de website.

Blue2 Business CMS

Bij intensiever gebruik kan gekozen worden voor het Business CMS. Hierbij kunnen medewerkers verschillende rangen toegekend worden binnen het CMS. Daarnaast bevat het standaard web mogelijkheden zoals een extranet voor bijvoorbeeld klanten.

Blue2 Enterprise CMS

Middels de Enterprise CMS kan meer interactiviteit worden gecreëerd in de vorm van extranet en formulieren. Formulieren kunnen middels een WYSIWYG-editor worden ingevoegd en kunnen te allen tijde toegepast worden voor contact-, aanvraag- of download mogelijkheden.

SEO CMS module

In alle gevallen geldt dat een pakket geleverd kan worden in combinatie met een SEO module ter stimulering van zoekmachine optimalisatie.

Gebruiksvriendelijkheid van het Blue2 CMS

Blue2 Blond staat voor toegankelijke websites en gebruiksvriendelijk & functionele webapplicaties. Dit CMS is dermate opgezet, dat iedereen binnen uw bedrijf in staat zal zijn de bedrijfswebsite te onderhouden. Doordat er aandacht is besteed aan de gebruiksvriendelijkheid binnen het CMS, kan men dit met een beperkt aantal handelingen bereiken.

Onze Blue2 CMS draagt er zorg voor dat er een toegankelijke website gepubliceerd wordt op het web met een mogelijke verbreding van de online doelgroep. Daarnaast kan in combinatie met de speciaal ontworpen SEO module, zoekmachine optimalisatie bevorderd worden.

Schroom zeker niet om me te contacteren wanneer u vrijblijvend meer informatie wenst te ontvangen over (uitbreidings)mogelijkheden of een bepaald pakket. Ook volledig maatwerk behoort tot de mogelijkheden.